Ak už príde osobne, venuje sa hosťom?
Naši hostia sa skôr prihovárajú jemu. Tým, že je tu väčšinou len krátko, tak chce využiť čas aj s rodinou. Príde si sadnúť a ľudia už sami od seba za ním chodia. Vždy, ako to je možné, tak sa im ale vždy vie ochotne venovať.
Plánujete v budúcnosti preraziť aj v inej podnikateľskej sfére, alebo rozšíriť vaše podnikateľské portfólio?
Nerozprávali sme sa o tom. Mám taký názor, že gastronómia si vyžaduje celého človeka a osobne budem už len tu. Potešilo by ma, že by mi brat jedného dňa povedal, že tu chce byť tiež a venovať sa nášmu podniku spoločne so mnou. Pokiaľ však bude chcieť riešiť iný biznis, tak z mojej strany bude mať v tom plnú podporu a voľnú ruku.
TAKTO TO VIE ROZTOČIŤ NÁŠ FUTBALISTA JURAJ KUCKA V KUCHYNI
Váš brat má údajne veľmi blízko ku kuchyni. Kde vznikla jeho vášeň pre varenie?
Bol sám prakticky už v Podbrezovej alebo v Radvani. Profesionálni futbalisti sa musia starať sami o seba. Nie je to tak, že im všetko nosia na tácke a vybavia im. V osobnom živote sa musia vedieť o seba postarať sami. Začalo to už v Podbrezovej, keď si začal sám variť. Boli to väčšinou cestoviny a nejaký ten obložený chlieb. Už keď išiel do Ružomberka, tak sme komunikovali nejaké recepty. Z toho vzišlo, že už si vie navariť perfektne ryby, mäso, vegetariánske jedlá či koláče.
Varil aj u vás v reštaurácii?
Dodal nám niekoľko receptov. Jeden z nich, konkrétne omáčku sme zaradili aj do nášho menu. Bola skutočne výborná. Aj nám dokonca uvaril, ale to bolo len v úzkom kruhu.