Patrik, ste pravá ruka vášho brata Juraja, ktorý ešte aktívne hráva na najvyššej úrovni. Vlastníte reštauráciu a penzión. Ako to tu v súčasnosti vyzerá?
V roku 2018 sme dostavali prvú časť penziónu. Otvorili sme ju 11.11., takisto, ako predtým reštauráciu. Hneď na ďalší rok sme začali stavať ďalšiu časť, ktorú sme k tomu akoby pristavali. Už je to kompletne všetko hotové. Dva roky naplno funguje reštaurácia spoločne s penziónom.
Čo sa okrem dostavby penziónu zmenilo vo vašom rozsiahlom areáli?
Vymýšľame rôzne zaujímavé veci. Napríklad sme si vymysleli vlastnú udiareň pojazdnú aj s grilom. Pred majstrovstvami Európy sme ňou boli potešiť aj našich futbalových reprezentantov v Senci. Dobre to padlo im a samozrejme aj nám. Bol to príjemný relax.
Vaše podnikanie určite ovplyvnila pandémia. Ako tomu je v súčasnosti, ste spokojný s návštevnosťou reštaurácie a penziónu?
Tým, že sme otvorili druhú časť penziónu tesne pred tým, ako nás kvôli koronavírusu zavreli, tak to neviem s ničím porovnať. Momentálne sme však spokojní, ľudia majú na naše služby dobré ohlasy, takže my vychádzame z toho, ako na nás reagujú. Samozrejme, že pandémia ovplyvnila naše podnikanie, ale nejako sa s tým popasujeme a robíme čo sa dá.
TU SI POZRITE NÁŠHO HVIEZDNEHO JURAJA KUCKU V AKCII S VARECHOU V RUKE
Robíte si aj nejaké zadné vrátka, pokiaľ by ste museli prevádzku opäť nútene zavrieť?
Áno. Plánujeme si veci dopredu, ak by nás táto situácia neprekvapila a budeme následne plakať nad rozliatym mliekom a nič nerobiť. Snažíme sa to prekonať našou robotou a plánovaním do budúcnosti.
Ako často sa darí vášmu bratovi Jurajovi navštevovať vašu prevádzku?
Je to stále minimálne, pretože Ďuro pôsobí v zahraničí. Každú voľnú chvíľu sa však snaží, aby tu bol. Vždy sem príde pozrieť, čo je nové a zaujíma sa o chod reštaurácie a penziónu. Sme veľmi často v kontakte a rozprávame sa o tom, čo ideme robiť a aké sú vyhodnotenie splnených plánov.